Tudtok nekem irni igazi finom tejfolos paprikás csirke receptet? Pontossan mikor és hogyan tegyem bele a tejfolt.
Ezt szoktam csinálni :
2 kg csirke
• 10 dkg zöldpaprika
• 10 dkg paradicsom
• 4 dl tejföl
• 2 fej vöröshagyma
• 2 dkg liszt
• 1 púpozott evőkanál pirospaprika
• fél dl olaj
• só
A hagymát, a paradicsomot és a paprikát aprítsd fel. A hagymát pici olajon dinszteld meg, majd vedd le a tűzről, és szórd bele a pirospaprikát. A feldarabolt csirkét, valamint a feldarabolt zöldségeket add hozzá, és ízlésed szerint sózd meg. Öntsd fel pici vízzel, és fedő alatt párold a húst puhára. A lisztet a tejföllel és egy kávéspohár vízzel keverd össze alaposan. Vedd ki a húsdarabokat a szaftból, és tedd félre. A paprikás levet sűrítsd be a tejfölös, lisztes masszával, majd tedd vissza a húsokat, keverd össze, és már tálalhatod is.
koszonom a válaszokat.
Utolso profi vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!