Kíváncsi&fáncsi kérdése:
Miért nem lehet a boltban kapni kenyérre kenhető csirkezsírt?
Figyelt kérdés
Sertés-, liba-, kacsazsírt árulnak, miért pont csirkét nem?2013. febr. 5. 21:26
1/6 anonim válasza:
Mert a csirkének nincs zsírja! A házi tyúknak és kakasnak van ugyan hája, de abból egy kanálnyi zsír sem sülne ki.
3/6 anonim válasza:
Tyúkzsír szokott lenni, legalábbis én már láttam. Hentesnél pláne.
4/6 anonim válasza:
Szerinted mekkora egy csirke ?
Azon még hús is alig van , nemhogy zsír .
5/6 anonim válasza:
A fene se tudja.
De jó lenne.
Minden állatnak van zsírja.
Az én nagymamám amikor csirkét sütött akkor a zsírját felfogta, összegyűjtötte és nagyon nagyon finom sárga zsír lett belőle.
Reggelire, kenyérre kenve, hagymával, egy kis sóval és zöldséggel mennyei reggeli volt.
6/6 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy nincs zsírja, én azt használok sütésre. Szétdarabolom a bőrét és kisütöm töpörtyűnek(melegen, reggelire a legfinomabb), a zsírját pedig befőttes üvegbe töltöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!