Vajat vagy margarint kensz a kenyérre?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 18:48
1/12 anonim válasza:
Vajat és eszem mellé sok paradicsomot ha van. Kígyóubit is ennék szívesen de nem bírja az epém :(
3/12 anonim válasza:
Margarint. A vajtól rosszul vagyok.
4/12 anonim válasza:
vajat, de szerintem a margarin is teljesen jó ha kicsit puhul mert hát valamivel keményebb az állaga mint a vajnak
5/12 anonim válasza:
Régen vajat használtam, de amióta gondok vannak az epémmel, margarint. Egyre jobban ízlik. :D És szerintem sokkal könnyebb kenni, mint a vajat. (persze nem a kocka rámát kell rákenni, hanem a kenhető fajtákat)
6/12 anonim válasza:
Ha lehet választani, inkább házi disznózsírt.:)) Ha nem, akkor margarint. Sok hagymával, paprikával, paradicsommal, uborkával. Utána két bilagit, hogy az epém is nyugton maradjon.:))))
7/12 anonim válasza:
Basszus, milyen sokan vagyunk epések.. :D
8/12 anonim válasza:
kedves 4es te kevered a szezont..
9/12 anonim válasza:
vajat, én a margarintól vagyok rosszul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!