Hogy hívják azt a zsírt, amiben apró sülthusi darabok vannak, és úgy lehet a kenyérre kenni?
Figyelt kérdés
És ha már itt tartunk, akkor milyen húsok a legalkalmasabbak erre?#zsír #sült-hús
2012. nov. 26. 23:18
2/8 anonim válasza:
jaja, pecsenyezsír. Én oldalasból szeretem a legjobban, de csirkemájból, kacsamájból (és hájból) is nagyon finom. :)
3/8 anonim válasza:
Zsírban lesütött húsnak hívják az ilyet. Leginkább karajból, tarjából tudsz ilyet csinálni. Meg kell sütni disznózsírban, aztán hagyni benne kihűlni. Vagy régebben, amikor anyukám még nem olajat, hanem zsírt tett a sült csirke alá, annak a zsírja is nagyon finom volt (pecsenyezsír).
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tiszta borzalom, most vásároltam be teljesen más kajákhoz, alig várom, hogy ez következzen a soron. :D
2012. nov. 26. 23:37
5/8 anonim válasza:
Mi itt Szerbiában csak szaft-nak hívjuk :P tudod szaftos husinak szaftos zsírja van.
6/8 anonim válasza:
Akkor én most megyek és lefekszem.
Ha még sokat nyáladzok itt tönkremegy a laposom és nincs lé másikra.
7/8 anonim válasza:
Pecsenyezsír. Mi májat szoktunk beletenni és úgy megdermeszteni, majd kenyérre kenni. Nagyon Nagyon finom! :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!