Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mondanátok házilag elkészíthet...

Mondanátok házilag elkészíthető kenyérre kenhetős krémeket? Vagy bármilyen receptet, amit kenyérre lehet kenni.

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 21:07
 1/10 anonim válasza:
Padlizsán krém nagyon finom piritósra... a padlizsánt tüzön megpiritod (Rárakod a tüzre), leszeded a héját, TURMIX majd sóval, borssal, SOK majonézzel (lehet mustárral) izesited majd hütve fogyasztod! JÓ ÉTVÁGYAT
2012. máj. 22. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Medvehagymás túrókrem
2012. máj. 22. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:

Padlizsánkrémet 3 napja csináltam. :) De azért köszi! Sikerült eltalálni azt az egyet amit ismerek. :))


Túrókrémest megcsinálom. Köszi.

2012. máj. 22. 21:21
 4/10 anonim válasza:
100%
Körözött bár az nem olyan krémes de finom :)
2012. máj. 22. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:

nálam is a kőrözött a nyerő. egy doboz tejföllel isteni. de szoktam még konzerves halból halpástétomot is. az is nagyon finom :)

mikor kicsi voltam mamám húsos kenőt szokott csinálni, de azt nem tudom hogy. de nagyon finom volt, azt hordtam suliba :)

2012. máj. 22. 23:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

Zsidótojás- főt tojás+va+újhagyma+só+ mustár.


Párizsikrém -(ez piritósra finom) , darált párizsi, kis vaj, őrölt pirospaprika és bors, mustár, ketchup, hagyma, fokhagyma, worchesteire szósz.


Töpörtyűkrém - darált töpörtyű, főtt tojás, mujstár, vöröshagyma, só, bors.

2012. máj. 23. 07:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
hagymán sült csirkemáj ledarálva,(hagymás szafttal együtt) hozzá darálva 2-3 keménytojás.bele bors, majoranna, mustár, pici pirospaprika, annyi tejföl, hogy finom krémes legyen.
2012. máj. 23. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Szardínia krém, összetöröd villával az olajos halat, adsz hozzá vajat, citromlét, kis Erős Pistát, jól elkevered.
2012. máj. 23. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

Zöldségkrémek:

[link]


Sokfélét csináltam már én is: brokkolikrém, karfiolkrém, sárgaborsókrém, sütőtökös zellerkrém, cukkinikrém, lencsekrém, csicseriborsókrém, hajdinakrém.

A legtöbbet úgy csinálom, hogy egy (felkockázott) hagymát olívaolajon megpirítok, rá a feldarabolt zöldség, aztán víz, kis főzés, hogy turmixolható legyen, aztán belenyomok 1-2 gerezd fokhagymát, egy kis csípős házi mustárt, különböző fűszereket, sót, borsot. Ha sok víz marad főzés után, akkor le szoktam önteni belőle, mielőtt összeturmixolom. Ha nagy adag lesz, hetekig eszem. :)

2012. máj. 23. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Az ajánlott oldalt időközben én is megtaláltam.
2012. máj. 23. 09:34

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!