Ezvagyokén :) kérdése:
Hogyan panírozzam be a pörköltet, hogy ne follyon ki a panír alól a paprikás étek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 5. 19:05
1/14 anonim válasza:
WTF???A pörköltet panírozni???Süss palacsintát,tedd bele a pörit,panír és voíla:Húsos palacsinta
2/14 anonim válasza:
De minek? Én még ilyenről nem hallottam :S
3/14 anonim válasza:
Ugyanazzal az eljárással, ahogy a húslevest rántod ki.
4/14 anonim válasza:
Darabold fel, és lökd be a fagyasztóba. Mikor megfagyott, vedd ki, és 2x panírozd át!
Használhatsz esetleg zselatint is, akkor nem kell fagyasztani.
6/14 anonim válasza:
Készíts hortobágyi húsos palacsintát,abba is pörkölt van,és úgy be is tudod panirozni.
7/14 anonim válasza:
Utolsó ! A hortobágyit nem panirozzák, nézz utána.
8/14 anonim válasza:
Utolsó, tanulj meg szöveget értelmezni!
9/14 anonim válasza:
Tudom,hogy nem panirozzák a hortobagyi palacsintát,ezt én csak ötletnek szántam. Tényleg gyakorold még a szövegértést.
10/14 anonim válasza:
D*ck!!Mégjóhogynem karácsonyfát akarsz panírozni! Vagy rizst! Vagy meggyet! Ki mondta neked, hogy lehet pörköltet panírozni? Azt alaposan meg kéne rugdosni...
De ha feltétlenül ragaszkodsz hozzá, csomagold be papírba a husikockákat aztán a kis csomagokat panírozd be. Mondjuk ezt sem ajánlom, mivel a papírt nem lehet megemésztani!A legegyszerűúbb ha megeszed azt a szerencsétlen pörköltet, ÚGY, AHOGY VAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!