Mit esztek ma?
Reggeli szalámis zsömle
Ebéd lencseleves, túrógombóc
Vacsora valamilyen szalámi, sajt, tojás vagy hasonló tk kenyérrel meg salátákkal
Reggelire egy bögre cappuccinot ittam cukormentes karamellsziruppal (tudom, hogy hangzik de tényleg van ilyen, és nagyon fincsi :D)
Ebédre van tegnapról parmezános-bazsalikomos paradicsomleves, hozzá pedig összedobok egy tejszínes-gombás ragut tésztával de csak éppen annyit amennyit egyszerre egyedül megeszek.
Uzsira szerintem megint egy cappuccino, vagy ha kicsit korábban végzünk ma, akkor beülünk a lányokkal teázni munka után.
Vacsira már megbeszéltem a párommal hogy sajtkrémleves lesz fokhagymás krutonnal (legalább elhasználom a maradék száraz zsemlét is), főételnek meg csinálok egy jó nagy fazék csicseriborsós curryt barna rizzsel. Én vegetáriánus vagyok, ő nagy húsevő, ez egyike azon ételeknek amiket ő is hajlandó megenni, persze csak egy jó kanál zsíros tejföllel a tetején :)
Örülök, hogy ma nem kell kétfelé főznöm.
Te mit eszel, kérdező?
reggeli:
2 hot dog (magos kifli, virsli, mustár, pirított hagyma, cheddar sajt)
2 tükörtojás
4 szelet ropogós bacon
tízórai:
1 doboz görög joghurt (180 g)
1 maréknyi áfonya
ebéd:
2 szelet csirkemell mézes-mustáros-gyömbéres szósszal
chili-limeos sültburgonya
délután:
1 mangó
vacsora:
görögsaláta (paradicsom, zöldpaprika, lilahagyma, kígyóuborka, vörösborecet, olívaolaj, fűszerek)
19/F
Reggeli: Császárszalonna tojással GAZDAGON!
Ebéd: Marhapörkölt Nokedlivel és uborkasalátával GAZDAGON!
Uzsonna: 4 Db McDonaldsos almáspite, csokis narancsos fagyival, vagy cukrászda.
5 órai Tea.
Vacsora: Füstöltsonka, mondjuk serrano, vagy pármai, sajttal, és hozzá egy pohárnyi jóféle 7 Celsius fokos vörösbor.
A többi Elnöki Ügy.
Ezt még nem tudhatom, hol van még az első étkezésem s nem szoktam előre eldönteni.
A párom lencsefasírtot fog enni, az biztos, reggelire sós kókuszos golyókat evett sajttal (a kókusztejkészítésből visszamaradt kókuszból készültek, azért nem édesek). S tuti fog enni ma még egypár adag mochit, állandó elem az életében. Csokiszósszal.
Az biztos, hogy tojást és zöldséget, olajos magvat és zsírt fogok enni, mint mindig... Esélyes egy pizzaszerűség :)
reggeli: 3 tükörtojás, kenyérrel
2 mandarin
ebéd: krumplileves, lekváros linzer
vacsi: szalámis zsemle lesz valószínűleg
reggeli svéd kenyérből sajtos szendvics
ebéd: spenótos tészta
vacsit még nem tudom, de megkívántam az olvasztott sajttal töltött zsömlét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!