Mit esztek ma?

Figyelt kérdés
Reggeli, ebéd, vacsi mi volt/lesz? Munkába/suliba mit visztek?
2016. jan. 4. 11:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Reggeli szalámis zsömle

Ebéd lencseleves, túrógombóc

Vacsora valamilyen szalámi, sajt, tojás vagy hasonló tk kenyérrel meg salátákkal

2016. jan. 4. 11:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Maradék karácsonyi sütit eszek most teával (reggeli), munka előtt majd eszek egy banánt vagy valamit, kajaszünetben rántott húsos szendvics, este ha hazajöttem összedobok valami tésztaételt.
2016. jan. 4. 11:27
 3/19 anonim ***** válasza:

Reggelire egy bögre cappuccinot ittam cukormentes karamellsziruppal (tudom, hogy hangzik de tényleg van ilyen, és nagyon fincsi :D)

Ebédre van tegnapról parmezános-bazsalikomos paradicsomleves, hozzá pedig összedobok egy tejszínes-gombás ragut tésztával de csak éppen annyit amennyit egyszerre egyedül megeszek.

Uzsira szerintem megint egy cappuccino, vagy ha kicsit korábban végzünk ma, akkor beülünk a lányokkal teázni munka után.

Vacsira már megbeszéltem a párommal hogy sajtkrémleves lesz fokhagymás krutonnal (legalább elhasználom a maradék száraz zsemlét is), főételnek meg csinálok egy jó nagy fazék csicseriborsós curryt barna rizzsel. Én vegetáriánus vagyok, ő nagy húsevő, ez egyike azon ételeknek amiket ő is hajlandó megenni, persze csak egy jó kanál zsíros tejföllel a tetején :)

Örülök, hogy ma nem kell kétfelé főznöm.

Te mit eszel, kérdező?

2016. jan. 4. 11:46
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Reggelire egy tökmagos zsemlét ettem (vaj, újhagyma, sonka, sajt és egy tükörtojás), ezzel elleszek egy darabig. Ebédre majd tegnapról maradt töltött paprikát eszem (rizs, csirke, cukkini, gomba, reszelt sajt), vacsorára pedig főzök gyömbéres-fokhagymás sütőtök krémlevest, mert már ideje lenne elhasználni a sütőtököt :)
2016. jan. 4. 11:54
 5/19 anonim ***** válasza:

reggeli:

2 hot dog (magos kifli, virsli, mustár, pirított hagyma, cheddar sajt)

2 tükörtojás

4 szelet ropogós bacon

tízórai:

1 doboz görög joghurt (180 g)

1 maréknyi áfonya

ebéd:

2 szelet csirkemell mézes-mustáros-gyömbéres szósszal

chili-limeos sültburgonya

délután:

1 mangó

vacsora:

görögsaláta (paradicsom, zöldpaprika, lilahagyma, kígyóuborka, vörösborecet, olívaolaj, fűszerek)

19/F

2016. jan. 4. 12:04
 6/19 anonim ***** válasza:
73%

Reggeli: Császárszalonna tojással GAZDAGON!

Ebéd: Marhapörkölt Nokedlivel és uborkasalátával GAZDAGON!

Uzsonna: 4 Db McDonaldsos almáspite, csokis narancsos fagyival, vagy cukrászda.

5 órai Tea.

Vacsora: Füstöltsonka, mondjuk serrano, vagy pármai, sajttal, és hozzá egy pohárnyi jóféle 7 Celsius fokos vörösbor.

A többi Elnöki Ügy.

2016. jan. 4. 13:04
 7/19 anonim ***** válasza:
52%

Ezt még nem tudhatom, hol van még az első étkezésem s nem szoktam előre eldönteni.

A párom lencsefasírtot fog enni, az biztos, reggelire sós kókuszos golyókat evett sajttal (a kókusztejkészítésből visszamaradt kókuszból készültek, azért nem édesek). S tuti fog enni ma még egypár adag mochit, állandó elem az életében. Csokiszósszal.

Az biztos, hogy tojást és zöldséget, olajos magvat és zsírt fogok enni, mint mindig... Esélyes egy pizzaszerűség :)

2016. jan. 4. 13:22
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :) reggelire 2 sült tojást ettem ubival, ebédre majd ha párom megjön 6kor sült kacsát eszünk tegnapról maradt addig legalább 4l teát iszom mézzel így egyátalán nem vagyok éhes (begyulladt a vesém azért) munkába pedig 1szelet kenyérből melegszendvicset ubivalés banánt viszek meg legalább 2l teát. Éjszakára megyek dolgozni. Találtam egy nagytejfölt a hűtőben amit sürgősen el kell használni, van valami ötletetek?valami melegszendvics krém esetleg?
2016. jan. 4. 13:41
 9/19 anonim ***** válasza:

reggeli: 3 tükörtojás, kenyérrel

2 mandarin

ebéd: krumplileves, lekváros linzer

vacsi: szalámis zsemle lesz valószínűleg

2016. jan. 4. 14:00
 10/19 anonim ***** válasza:

reggeli svéd kenyérből sajtos szendvics

ebéd: spenótos tészta

vacsit még nem tudom, de megkívántam az olvasztott sajttal töltött zsömlét

2016. jan. 4. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!