Válogatós emberek, ti miket esztek?
Sosem voltam válogatós, bár picit igényes igen (amit anyám főzött, azt kb. mindet megettem, az óvodai tökfőzelékért is odavoltam... a rossz menzás ételek már okoztak kihívást, de éhes gyereknek, ugye...)
Viszont a mai étrendem jobb napjaimon közel áll a vega ketogén paleóhoz :) Tipikusan zöldséget, tojást, zsírt, olykor sajtot, olajos magvakat, magliszteket eszem, ezeket elég változatosan (kivéve a zsírt, az mindig kókuszzsír vagy vaj). A ritka (havi 1-2) húsos napjaimon pedig lazacot, de a sima húsa már-már túl száraz nekem, eszem hozzá ropogósra sütött bőrt és hájat is :)
Elég speckó az étrendem ahhoz, hogy legtöbbször csak a saját ételeimet egyem. De kínai étteremtől rokonlátogatásig tudok én enni sokfélét, ha nem túl szénhidrátdús... Fel tudom függeszteni a szabályaim egy részét, de bizonyos ételek lenyomnak, másokat pedig nem szeretek, ahogy mindannyiunknak vannak nem kedvelt ételei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!