Az emberek nagy része miért utálja a tonhalat/tonhalkonzit?
Vagy ez is attól függ, hogy ki hogyan nő fel? Nálunk pl mindenki imádja a tonhalat, szardíniát, így én is nagyon szeretem.
Szerintetek?
Én nagyon szeretem, s mi is ettünk otthon gyerekkorunkban. Nem tudom, mitől függ ez. Én rengeteg olyan élelmiszert kedvelek, amiket felnőttként fogyasztottam először, talán nem ettől függ.
Sok embert ismerek, aki szereti a halkonzerveket. Én jobban szeretem őket, mint a friss halból készült ételeket.
Szimplán utálom a halat.
Szüleim szeretik a halat,tesóm is,én nem.
Soha nem bírtam az állagát,az ízét,kinézetre se tetszenek...
En a tonhalat nagyon szeretem, a szardiniat nem. Utobbit azert nem, mert altalaban ott a feje es a farka is, es nem tudok elvonatkoztatni, az nekem egy halott allat.
A szaga egyaltalan nem irrital, ugy altalaban nem vagyok kenyes a szagokra. (a benzinre, na arra igen :) )
A kornyezetemben sincs olyan, aki kifejezetten ezeket nem szeretne, aki nem szereti, az amblokk a halat nem eszi meg, lehet az akarmilyen.
Én nagyon szeretem a tengeri halakat, viszont a folyami halaknál ki nem állhatom azt a bizonyos iszapos mellékízt.
Gyerekkoromban is sokszor volt itthon hal, megszoktam, gondolom amiatt szerettem meg.
Viszont a folyami hal iszony attól alakult ki, hogy karácsonykor mindig rántott ponty patkót kellett enni, illetve egyszer a torkomon akadt egy nagyobb szálka, amiből aztán ügyelet lett. Ezért aztán amelyik halban sok a szálka, azt nem szívesen eszem.
A konzervek közül mindet szeretem, fő hogy természetes levében legyen.
A legnagyobb kedvenc a lazac, bármilyen módon meg tudom enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!