Hogy süssem meg a fagyasztott tonhalat?
szeretnék rántott tonhalat csinálni karira, de minden évben megveszem a fagyasztott halfilét, és miután bepanírozom, akkor vagy lemállik róla a panír sütés közben, vagy nem sül át. van valami ötlet, hogy készítsem?
részletes leírást szeretnék.
Előveszed a fagyasztóból, kiolvasztod.
Van aki beáztatja tejbe, de nem muszáj, ezután besózod, kicsit hagyod állni kb.10 percet. Be panírozod(liszt, tojás, zsemlemorzsa :)) kisütöd forró olajban és kész.
hát, akkor biztos én vagyok nagyon béna, mert így csináltam, de vagy lejött a panír róla, vagy nyers maradt...
na, mindegy megpróbálom
köszi a gyors választ
tényleg vízmentes legyen a halszelet /sajnos a kilóból alig marad 80 dkg halhús/ és próbáld meg duplapanírban sütni.forró legyen a zsiradék, de közben mérsékelni, hogy
át is tudjon sülni.
köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok, ki fogom próbálni ezt a víz leitatást, lehet, hogy ezzel volt a baj.
még egyszer, köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!