Ki hogyan szokta készíteni a bundás kenyeret vagy mit esztek hozzá?
Minden érdekel.
Készítésével kapcsolatos praktika, pl. kevertek valamit előtte a tojásba még.
Vagy ha elkészült mivel fogyasztjátok? Sajttal, paradicsommal?
Bármi érdekesség jöhet! :)
Szia!
Én nem keverek bele semmi extrát (só, pici bors) a tojásba. Sütés után "lecsepegtetem".
Forró gyümölcsteával fogyasztjuk mindig :)!
Nem teszünk bele semit extrát.Mi is szoktuk néha spenóttal enni, de leggyakrabban karamelles tejet készitek hozzá.
Gyerekkoromban cukrozva ettük. :)
Tojásba só és bors, VAGY cukor (ha édesen enném).
Tetejére sajt+kecsöp, erős pista, még só, lekvár, fahéj+porcukor...
Általában alap recept szerint, de szoktam trükközni is.
1.Egyik felét alaposan tojásba itatom,(mondjuk 1 kenyér, 1 tojás) a másikat csak megpirítom forró zsírban.
2. Májkrémmel összeragasztok két vékonyabb kenyeret, majd alaposan bebundázom, sütöm.
Tojást felverem pici sóval, bele a kenyér, olajban kisütöm, és cukorral eszem.
Vagy sajtot is reszelek a tojásba, ilyenkor zöldségekkel, vagy ketchuppal eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!