Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti hétvégére mit főztök/esztek...

Ti hétvégére mit főztök/esztek? Adnátok ötleteket?

Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 18:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%

Hétvégén szüleimhez utazunk, így nem én főzök.

Szombatra paradicsomoskáposztát kértem oldalassal.

Vasárnap mindig valami húsétel van náluk.mivel otthon lezsünk krumplival, mert mi azt szeretjük ;)

Ma rakottkelt keszítek a 2 napra

A hét elején kínai zöldséges csirke volt krumplival, majd tésztával.

Hétköznap mindg több napra főzünk.

Előző hétvégén:

Zellerkrémleves, vegyes körettel fűszeres grillezett csirkemell volt, fejes salátával, másnap sültkrumplival ugyanez, plusz rántott sajt is.

Előtte volt csirkecombok fűszeresen sütőben, mellé sok hagyma velesütve, rizibizivel, előtt lasagne.

Jővőhéten lesz chillis bab, és valami tejszínes csirke is tuti.

Majd pörkölt tarhonyával savanyúubival

Remélem segítettem

2015. jan. 14. 18:29
 2/20 anonim válasza:
74%
Megpróbálok lasagne-t csinálni saját gyúrt tésztából. És ráveszem a párom, hogy süssön fánkot.:)
2015. jan. 14. 18:30
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap nudli volt, fahéjas morzsával, a lányom lekvárral szereti, a fiam nutellával.

Ma sárgaborsó főzeléket csináltam, és az apróhusis pörköltből dupla adagot (a fele jó lesz a főzelékhez, a másik fel megy a fagyóba, jó lesz majd tarhonyához, vagy tésztához...)

holnap csinálok egy májgombóclevest, meg a lesz a maradék főzelék

Pénteken még nem tudom... sok tojásom van, majd kitalálok valami tojásigényes mókát

2015. jan. 14. 18:42
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
Szombaton lesz egy könnyű zellerleves pirított almával, másodiknak pedig citromos-tejszínes cukkinikockák vadrizzsel. A levesből biztosan marad vasárnapra is, szóval aznap csak másodikat főzök. Zöld salsás burgonyafelfújt van tervben, mellé rozmaringos-vajas zöldségekkel és zöldsalátával. Ha netán a másodikból is marad vasárnapra, akkor nem főzök duplán, hanem tolódik a felfújt hétfőre :)
2015. jan. 14. 18:43
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Most vasarnap husleves volt csigatesztaval es bakonyi szelet rizzsel. Szombaton teszta bolognai raguval. Mult hetvegen gombaleves sok zoldseggel, gongyolt hus, krumplipure, csoben sult brokkolival.

Kremleveseket is szoktam pl porehagyma, kelbimbo, brokkoli.

2015. jan. 14. 18:46
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Szombatra paradicsomos húsgombócot csinálok főtt krumplival és palacsinta tésztába forgatott almát fahéjas porcukorral szórom meg.

Vasárnapra zöldség leves, tejszínes csirkemell kockák kukoricás rizzsel és reszelt füstölt sajttal a tetején.

2015. jan. 14. 18:59
 7/20 anonim ***** válasza:
4. válaszoló, hol találsz ilyen recepteket, esetleg megadnád valamelyik receptet? Esetleg a burgonyafelfújtat?
2015. jan. 14. 19:39
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szárnyas csontból leves,rakott krumpli,gyros,tojáspörkölt,almás krémes
2015. jan. 14. 20:06
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk töltött paprikát "rendelt" a férjem, így azt főzök.
2015. jan. 14. 20:25
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Csütörtökön zöldségleves, krémsajtos-kukoricás-sonkás spagetti

Pénteken maradék leves, lángos (ami kissé keményre sikeredett sajna)

Szombaton virslis-kukoricás-gombás spagetti.

Vasárnap baconbe tekert besameles zöldbab (páromnak krumplival, nekem pirított hagymával), aztán sütöttem sajtos rudat.

Tegnap halrudacska sajttal és krumplival, aztán fánkocskák

Ma paradicsom leves és tejfölös-sajtos-porcukros tészta (csak mert a mák elfogyott :/ ).

2015. jan. 14. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!