Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A bőrös malacoldalas mitől...

A bőrös malacoldalas mitől lesz jó ropogós?

Figyelt kérdés
Mármint a bőr. Az egyik oldalon azt írják, hogy jól dörzsöljem be sóval és citromlével és attól, a másikon meg, hogy nehogy besózzam, mert akkor szottyos lesz. Tapasztalat?
2015. dec. 13. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sörrel kell locsolgatni.
2015. dec. 13. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

próbáld meg ezt

[link]

2015. dec. 13. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A sótól hólyagos lesz, de ropogós. Én is a sört ajánlom.
2015. dec. 13. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A mézes sör még finomabb. Egy bögrében elkeversz 1 kanál mézet sörrel, hogy mártás sűrűségű legyen, és azzal kenegesd a bőrt.Nem lesz cukrosan édes, de a karamellizálódástól nagyon finom ízt kap.
2015. dec. 14. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!