A bőrös malacoldalas mitől lesz jó ropogós?
Figyelt kérdés
Mármint a bőr. Az egyik oldalon azt írják, hogy jól dörzsöljem be sóval és citromlével és attól, a másikon meg, hogy nehogy besózzam, mert akkor szottyos lesz. Tapasztalat?2015. dec. 13. 20:22
3/4 anonim válasza:
A sótól hólyagos lesz, de ropogós. Én is a sört ajánlom.
4/4 anonim válasza:
A mézes sör még finomabb. Egy bögrében elkeversz 1 kanál mézet sörrel, hogy mártás sűrűségű legyen, és azzal kenegesd a bőrt.Nem lesz cukrosan édes, de a karamellizálódástól nagyon finom ízt kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!