Börös malac sülthöz párolt káposzta illik?
Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 13:21
2/7 anonim válasza:
Igen, meg a jó kis hajában sült krumpli :)
3/7 anonim válasza:
Igen, és én is még héjában sült krumplit, pirított hagymát tudnék mellé ajánlani :)
4/7 anonim válasza:
támogatom a 3. válaszoló ötletét
esetleg egy jó tejfölös lilahagyma-saláta még
5/7 anonim válasza:
Tökéletes a malacsülthöz a párolt káposzta akár lila, akár fehér.persze valamilyen krumpli társaságában.
Mondjuk én a káposztaköret mellé nem kívánnék semmilyen salátát, de hát ez az én ízlésem, ettől még másnak bejöhet.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek !!!
Nagyon finom volt káposztával : Lila káposztám volt itthon igaz almám nem volt ,de volt itthon 3 db vilmos körtém azt reszeltem bele . Sokkal finamabb volt így mint almával kicsit édesebb volt a káposzta : A malac is tőkéletesre sült .
2013. júl. 28. 16:42
7/7 anonim válasza:
Ma is érdemes volt idejönni, mindig tanul az ember. soha nem jutott volna eszembe a lilakáposzta körtével, mindig savanykés almával szoktam készíteni, pedig van körtefánk:) a jövő hét végén ki is fogom próbálni. Köszi az ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!