Bőrös malachúsból milyen ételeket szoktatok sütni-főzni?
Beirdalva a bőrt egyben megsütöm. A fűszerezéshez nincs szabály. Mikor milyen hangulatomban vagyok.
Szintén tepsiben sütök zöldségeket, negyedelt krumplit (ha újburgonya, akkor héjastul) répát és esetleg gombát szoktam így.
Szia! Én sűrűn szoktam ilyesmit sütni, mert nincs velük sok gond, bár elég sok a sütési ideje.
Ha egybe sütöm a húst,akkor beirdalom a bőrét, fűszerezem rakok alá zöldségeket ízlés szerint és öntök alá 2.5dl sört. Nem kell a sörtől megijedni, nem lesz sör íze, az alkohol meg teljesen elpárolog. Ezután lefedem alufóliával és hosszan sütök. Nézni kell,hogy mikor válik el a hús a csonttól. Mikor már elválik leszedem az alufóliát és pirosra, ropogósra sütöm a bőrét.
Két külön tepsiben. Az egy időben is megoldható, mert hőlégkeveréses és viszi a két tepsi kaját.
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!