Ti megmossátok a csirkehúst?
Ez egy akkora irgalmatlan baromság, hogy ihaj. Amíg megmosod a húst, (ami 1. nyálkás 2. rátapadt a fólia, a celofán, a tálca, stb. 2. még ha kesztyűvel is, de összevissza fogdosta a hentes, vagy a csomagoló) nos amíg ezeket lemosod róla, addig kizárólag a mosogató alját éri a húsos lé, amit jó esetben senki nem nyalogat.
De a húst akár megmosva, akár nem, utána beletesszük a tálcába, edénybe, tálba, vágódeszkára, megfogjuk, késekkel szeleteljük, aztán megnyitjuk a csapot, konyharuhába töröljük a kezünket, stb.
Bár az én ismerőseim közül még senki nem kapott fertőzést a hústól, ezek szerint csak akkor lehetünk biztonságban, ha a húst könyékig felhúzott gumikesztyűben tisztítjuk, SEMMIHEZ nem érünk hozzá, és a főzés után minden konyhai eszközt ipari kemencében elégetünk, ami hozzáért a húshoz, de minimum tömény domesztoszban áztatjuk 3 napig.
A kis vérpöttyöket meg kár kivagdosni, a csúnya részeket nyilván el kell távolítani, de azért nem kell kósernek lennie. Nem vagyok vega, nem azért mondom, de ha már egy döglött állat izmait, zsírját és bőrét eszed, akkor ne félj egy kis vértől mellé. Az is ugyanúgy megsül a hússal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!