Miért inkább csirkemell a comb helyett? Testépítők/tápanyag.
Testépítők étrendjében szinte állandósult jelleggel túlnyomórészt csirkemellet hallok ajánlottnak fogyasztani. Mitől jobb,mint egy kicsontozott tisztán 1kg-t nyomó combot megsütni?
Persze a comb elméletben kicsontozott,hogy a tiszta hús ugyanannyit nyomjon.
Érvek,ellenvetések?
Az egyetlen, amiért a csirkemellet használják, hoyg az gyakorlatialg zsírmentes, ellentétben a combbal, amiben egy kevés van.
Szerintem - hacsak nem versenyzö valaki -, értelmetlen dolog ennyire bekorlátozni az étkezést.
Ugyanis az evés NEM CSAK arra való, hogy elég energia meg különbözö tápanyag jusson a szervezetbe, HANEM az evés ÖRÖM is, és már csak ezért is érdemes változatosan étkezni.
A csak rizs-csirkemell étrenden élöknek ugyanolyan evészavara van, mint egy anorexiásnak - csak ellenkezö elöjellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!