Csirkemell mellé milyen köretet, szószt tudtok?
Hirtelen kitaláltam hogy csirkemellből csinálok valamit,de a vasárnapi zárva tartásnak köszönhetően nincs itthon semmi,amit mellé tudnék készíteni. :/
Ami van itthon: bab,rizs,liszt,répa,tv paprika,paradicsom, vaj, margarin,tojás,krumpli, karalábé,fűszerek.
Ezekből lehetne valamit csinálni? Semmilyen receptet nem találtam,csak olyat amihez kellene más is,ami a boltban van :/
ja és fok-, és vöröshagyma. :D
Sültkrumplit nem szeretnék,mielőtt valaki írná. :)
Vajban párolt rozmaringos répa
Tejszínes karalábékrém
Rizottó
Krumplipüré vagy petrezselymes krumpli
Nekem ez már segített néhányszor.
hagymát megpárolod. amikor megvan ráöntöd a kockákra vágott paprikát,paradicsomot,reszelt répát+pici vizet. tovább párolod és fűszerezed(édes-savanyú mártás szerűre). félre teszed és elkezded párolni a csirkemellett(csíkokra vágva). ha már fehéredik,akkor felöntöd a szósszal és abban készre főzöd.
ehhez köretént rizset ennék.
de a csirkemellet pl ki is ránthatod. és csinálsz mellé salátát+rizset.
köszönöm a válaszokat!a nosalty nem adott ki találatot:/
a rizst magában nem szeretem,nagyon száraz, viszont párolt zöldséget se nagyon tudok csinálni ennyiből..úgynézem marad a sült krumpli. hülye Orbán :)
Hát elég baj, hogy nem szereted magába a rizst. De akkor csinálj zöldséges rizst :D Én most kezdek el szálkásítani és 3-4 hónapig csak rizst és csirkemellt eszek. :)
Amúgy van jázmin rizs ami finomabb mint a sima rizs szerintem. Próbáld majd ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!