A tésztákat gyúrás után miért kell a hűtőben pihentetni? Mivel lesz másabb ha nem pihentetem?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 17:32
1/3 anonim válasza:
Csak a vajas tésztákat kell hűtőben pihentetni,és minél gyorsabban összedolgozni,hogy a kézmelegtől ne lágyuljon el.A hűtőben pihentetésnek is ez a célja,hogy a tészta hideg és kemény legyen.Ha nem pihenteted,akkor nem lesz jó a sütemény.
A kelt tésztákat viszont nem szabad a hűtőbe tenni,hanem meleghelyen keleszteni.
2/3 anonim válasza:
Gyúrod egy ideig,még szép hogy a tészta is elfárad,mint mi futás után.Be kell tenni a hűtőbe pihentetés/hűsölés céljából.Meg hogy ne izzadjon.
3/3 anonim válasza:
ez attól függ hogy gyúráskor a tésztát azt viszed magaddal vagy miközben te gyursz akkor lenne a hútőben.
mert ha utána rakod be akkor nem tudsz mit megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!