A lángos tésztáját hol kell pihentetni? Hűtőben, vagy lefedve a konyhaasztalon? És mennyi ideig?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 15:44
1/3 anonim válasza:
Nekem van mindkettőre receptem. A tiéd nem köti ki?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem kötötte ki.És most csinálok először lángost:)
2010. febr. 23. 16:07
3/3 anonim válasza:
a lényeg, hogy megkeljen.Minden élesztős tészta megkel a hűtőben is, csak sokkal lassabban.Vagyis attól függ, hogy mennyi időd van rá.Normál esetben szobahőmérsékleten 1 óra.
Ha hűtőbe teszed, akkor lehet egy éjszaka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!