Rántott csirkecombot meddig kell főzni?
Nem kell előfőzni!
Nyersen rá a só, liszt, tojás, zsemlemorzsa, és mehet is.
Olyan nincs, hogy kis fokozaton megég a bunda, a belseje meg nyers.
Ha megfözöd, akkor már nem érdemes kirántani, mert teljesen íztelen valami lesz belöle, ami a nemehetö határán van.
Amivel megpróbálkozhatsz, hogy a csirkecombot nyersen kicsontozod ( kb 10 perc 6-8 comb esetén) és úgy panírozod, akkor garantáltan nem marad nyers a közepe.
Ha belül véres maradt, kívül fekete, akkor nagyon elbaszkuráltad. :D
Kisebb combokat kell rántani és lassan kell sütni. A legjobb, ha egy ideig fedő alatt sütöd közepes lángon, hogy jól átsüljön a közepe, aztán fedő nélkül megpirítod.
Sokkal finomabb, mint a főtt rántott hús.
Ha nagyon nagyok a combok, vagy már majdnem tyúk volt az a csirke, akkor kell csak előfőzni.
Pontos időt nem lehet mondani, mert ez függ a csirke korától, a comb méretétől. Ha hústűvel megszúrod és nem kemény, nem jön belőle véres lé, akkor már valószínűleg megfőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!