Amikor rántott csirkecombot csináltok, akkor rajta hagyjátok a bőrét vagy leveszitek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 15:43
1/7 anonim válasza:
Attól függ kinek csinálom (én nem eszek húst): ha olyannak, aki bőrrel szereti, akkor rajta hagyom, ha olyannak aki nem, akkor leveszem... :)
Ha nem tudom hogy szeretik akkor fele-fele.
2/7 anonim válasza:
Izles kerdese... hogy ha magunk.ak csinalom akkor rajtahagyom, de ha vndegek jonnek leszedem a finnyasak miatt
3/7 anonim válasza:
leveszem . Ha viszont tepsibe sütöm akkor szép pirosra ,és ropogosra sütöm ,úgy megeszi az egész család.
4/7 anonim válasza:
rajta hagyom, mert úgy finomabbra sül és nem szárad ki annyira
de nem eszem meg
5/7 anonim válasza:
Mindig rajta hagyom! Az a legjobb része! Imádom! :) :D
6/7 anonim válasza:
Mindig rajta hagyom. Egybesül a panírral, mindenki szereti nálunk.sütni is bőröstől sütöm , jó ropogósra.
pörköltnél kicsit más a helyzet, ott megoszlik a társaság,a bőrt illetően, de azért nem megy veszendőbe.
A cicák bolondulnak érte :)
7/7 anonim válasza:
En sem eszek hust, de ha nalunk keszul mindig leveszem, nem szereti senki amikor a panirt egy nyalkas reteg elvalasztja a hustol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!