Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cordon bleu hideggel?

Cordon bleu hideggel?

Figyelt kérdés

Szeretnék cordon bleut készíteni, és most francia salátát gondoltam hozzá. Milyen lenne szerintetek?

Meg még lehet lesz rántott sajt is.

Jó lesz a hideg francia saláta hozzá, vagy inkább maradjak a meleg köretnél?


2015. aug. 26. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hideg is a köret, de akkor tényleg forró legyen a hús. Hadd dicsérjelek meg, mert hibátlanul leírtad az étel nevét. Ez még a vendéglősöknek sem sikerül sokszor.
2015. aug. 26. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi rántott húshoz imádjuk a hideg franciasalátát, szóval ahhoz is jó lesz, de tényleg ügyelj rá, hogy a Cordon Bleu forró és friss legyen :-)
2015. aug. 26. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

No igen, a rántott hús jó hidegen is, melegen is. De itt elbizonytalanodtam, mert sose láttam még a hideggel tálalva a cordon bleut. (kimondani amúgy általában nem merem :D)

2015. aug. 26. 20:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja igen, mivel egyszerre csak 4-5 darabot tudok sütni, hogy oldjam meg, hogy mind friss és meleg legyen, mire tálalom? Tegyem be egyben a mikróba, mielőtt felteszem az asztalra?
2015. aug. 26. 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy melegen tartott sütőbe egy tepsibe, ahogy kisültek az olajban. A mikrózás valahogy "elpunnyasztja" a frissensültet, a sütőben frissebb, ropogósabb marad a panír.
2015. aug. 26. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. aug. 26. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mikróba semmi pénzért se.
2015. aug. 26. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes hozzá a hideg franciasaláta, nálunk rendszeresen készül rántott húsok/sajt/zöldségek mellé hideg majonézes krumpli vagy svéd gombasaláta.

Melegben még jobban is esik, mint egy hagyományos meleg köret.

Nálunk még a hideg meggy,- vagy más vegyesgyümölcs mártás is terítékre kerül húsok mellé hidegen.

Szóval a frissensült akármi nem zárja ki a hideg finom, ízletes körítést.

2015. aug. 27. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A frissentarásra sütéskor jó megoldás, ha egy mélyebb tálba szikkadt/száraz kenyeret teszel, erre szeded a kisült hús... stb,

és fedővel lefeded a második-harmadik adag kisütéséig.

A kenyér felszívja a felesleges meleg zsiradékot,ami alulról még meleget ad, plusz a fedő nem hagyja kihűlni a panírozott szeleteket. Nekem nagyon bevált sok-sok év távlatából tapasztalva.

2015. aug. 27. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Én még elég kezdő vagyok.

2015. aug. 27. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!