Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cordon Bleu készítésnél mit...

Cordon Bleu készítésnél mit lehet csinálni, hogy mikor kirántom a húst, oldalt ne folyjon ki?

Figyelt kérdés

2013. okt. 19. 16:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak hústüvel szoktam összefogni : milelött össze csukom a töltelékkel a húst a hús szélét lekenem tojás fehérjével szigetel .

Ja és ígyekszem közepére rakni ,úgy hogy a széleitöl 0,5cm re legyen töltelék..

2013. okt. 19. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
21%
vagy ha főzd meg előtte a húst és aztán hirtelen rántsd ki, akkor nem nagyon olvad meg a sajt.
2013. okt. 19. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

"vagy ha főzd meg előtte a húst és aztán hirtelen rántsd ki, akkor nem nagyon olvad meg a sajt."


Ha ehetetlenül rosszat akarsz csinálni, akkor ezt a tanácsot fogadd meg, másként eszedbe ne jusson!!!

2013. okt. 19. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 doboszoli ***** válasza:
95%

Főtt húst rántani??

Na, neeeee!

2013. okt. 19. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Legyen elég nagy a hús és mikor összegöngyölöd,nyomkodd be jól a két végét.

Azért kell nagynak lenni a husnak, mert egy kicsit mindenképpen összeugrik. Csak a közepére tett a sajtot és a sonkát, a széleit hagyd szabadon és ugy göngyöld össze.

Nekem se mindig sikerül.

2013. okt. 19. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

Soha nem folyott ki a sajt.Tenyérnyi kissé kiklopfolt szeleteket készítek -bármilyen húsból (marhát kivéve )-.

a sajtot és a sonkát kisebbre kell szabni, ez a lényeg.

ahány szelet a hós, kétszer annyi kisebb sajtszeletkét vágok, erre egy darabka sonkát számítok.

a menete a panírozásnak nálam: a tenyerembe teszem a nagyszelet húst, a képzeletbeli felénél elhelyezem fent és lent a két sajtszeletkét egyikre a sonkát, majd félbehajtom és a tenyereim között jól összenyomom.

jöhet a panír, de a lisztnél is egy kicsit összeszorítom,-ekkor már kezd gömböc leni, majd a tojásba forgatás után a prézlivel is megszorongatom.

szinte egy labdacsnak néz ki, de azért még lapítom is egy kicsit. mehet a forró zsiradékba, de hamar fordítani,hogy a másik felét is kapja össze.

utána lassított üzemmódban sütni szép aranybarnára.

2013. okt. 19. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
33%

Egyáltalán nem hülyeség amit írt!


Éttermekben is főzni szokták sütés előtt a húst!


A kikloffolt és befűszerezett húsba beleteszik a sonkát és a sajtot. Majd feltekerik, ezt bele csomagolják jó szorosan egy folpackban, két végén összecsavarják. Majd ezt a csomagot megfőzik, meggőzölik. Ha kész akkor folpackból kiveszik a húst majd bepanírozzák és kisütik bő forró olajban. A főzés azért kell mert akkor megtartja az alakját és sütés közben nem fog szétesni vagy kifolyni belőle a töltelék!

2013. okt. 19. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
Valóban legyenek jó nagy szeletek a csirkemellek. Enyhén klopfold ki őket . Tegyél rá egy sonkát,és sajtból egy kisebb darabot vágjál le. Az elejére tedd a sajtot,és szorosan próbáld meg feltekerni . A panírozásnál meg vigyázz,hogy ahogy letetted a feltekerésnél , úgy is maradjon . És sosem szúrom össze semmivel,és nem folyik ki :)
2013. okt. 19. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
47%

"Éttermekben is főzni szokták sütés előtt a húst! "


A SÜLT húst esetleg, a rántottat SOHA!!!!

2013. okt. 19. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is van ismerősöm, aki a főtthúst rántja ki, mit ne mondjak, ehetetlen. Akkora darabra szabd a sajtot, ami beleillik a húsba, így nem fog kifolyni. Nekem még soha nem folyt.
2013. okt. 19. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!