Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy tudnék finom, nagyon...

Hogy tudnék finom, nagyon lágy krumplipürét csinálni?

Figyelt kérdés
Tejet,vajat szoktam beletenni.
2013. okt. 17. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
meleg tejet ,és bőven tegyél bele ,kis szerecsendió ,só ,bors füszerezésnek.
2013. okt. 17. 15:44
 2/11 anonim ***** válasza:
sok tejjel
2013. okt. 17. 15:44
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
Most magamra vonom a zégiek haragját: Vegyé burgonyapüré port a bótba, oszt csinádd meg a használati utasítás szerint. És ne mondd el, hogy így csinátad! :-D
2013. okt. 17. 15:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,megpróbálom :) 3. nem szeretem az ilyen "műdolgokat " , arra nem mondhatnám hogy én csináltam....
2013. okt. 17. 15:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Én kevés vajjal és sok tejföllel csinálom, de ha van itthon tejszín akkor azt is teszek bele.
2013. okt. 17. 16:11
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Monnyuk nekem a piros is ződ, de azé a zalapos kikeverést ne felejcsd el! Annyira biztos krémesedik tőle, mint a szerecsenydijótól! :-D
2013. okt. 17. 16:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Addig adagold bele a tejet/tejszínt+ margarint, míg keverés közben eléri az általad kívánt állagot.

Az előző annyiban nem mondott blődséget a porral kapcsolatban, mert soha olyan jó pürét nem ettem, mint a pontosan, leírásnak megfelelően elkészített dobozosat.

Én sem szeretem, de néhány éve tavasszal nem lehetett krumplit kapni, vagy nagyon drágán, akkor bespájzoltam néhány dobozzal. Nekem nagyon ízlett. Azóta több tejet adok az általam főzötthöz is, ér turbózom a mixerrel:)

2013. okt. 17. 16:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Én tejföllel szoktam készíteni.
2013. okt. 17. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is vajjal és tejföllel szoktam, és valóban kb. addig kavarom, míg szinte habossá nem válik, mint a kelt-tészta!
2013. okt. 17. 16:41
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Tényleg ez a titok :) Turbóztam én is rendesen ,és jó lágy lett :)
2013. okt. 17. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!