Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cordon Bleu készítésnél mit...

Cordon Bleu készítésnél mit lehet csinálni, hogy mikor kirántom a húst, oldalt ne folyjon ki?

Figyelt kérdés

2013. okt. 19. 16:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na tessék itt van!:


[link]


Így szokták az éttermekben is! Mindenféle töltött húsnál, töltött rántott húsnál, stb.

2013. okt. 20. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 doboszoli ***** válasza:
76%
Ugye azt Te is érzed, hogy a 2-3 perces gőz feletti párolás, és a megfőzés között van egy árnyalatnyi különbség??
2013. okt. 21. 05:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
37%
mekkora ínyenc itt mindenki. Mitől lenne már a rántott főtthús "ehetetlen"? Ugyanaz az anyag van benne, és lassú tűzön sütve az esetleges fölös víztartalma is elpárolog, ettől kezdve pont olyan, mint a nem főtt.
2013. okt. 21. 05:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
25%

Ha bármilyen húst megfözöl, akkor az íz- és aromamanyagok kifönek belöle a fözölébe (ezen alapúl a húsleves, mint ötlet), a maradék meglehetöségn íztelen.


A sült, föként a rántott hús esetében viszont a FORRÓ zsiradékba tevéskor a külsö felület AZONNAK megsül, lezárja a húst, ezért az összes ízanyag BELÜL marad, magyarul ízesebb lesz.


Ha elöször megföz valaki egy darab húst, utána már hiába akarja sütni, a kiázott ízanyagokat nem tudja visszapótolni.


Aki ezt a különbséget nem érzi, annak nem érdemes fözni, mert ha valaki nem érez ízeket, az nem tud jókat fözni.

2013. okt. 21. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!