Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami hasonlót szeretnék...

Valami hasonlót szeretnék mint a Cordon Bleu, ötletek?

Figyelt kérdés
Baconnel is töltöttük már,mivel szoktátok még ? Gombát párom nem szereti :/
2014. márc. 23. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:

aszalt paradicsom ,mozzerella

csirkemájas

velővel töltve

chillis babbal

sonka ,ananász ,sajt ,

medvehagymás vaj (hasonlit a kijevi csirkemellre ,csak petrezselyem helyett medvehagyma

füstölt fött tarja + sajt

2014. márc. 23. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én sajtot szoktam meg pritok lilahagymát meg császárszalonnát félig, belerakom feltekerem panír es sütés
2014. márc. 23. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Kiklopfolom a hússzeleteket, füstölt sonkát, sajtszeleteket, és hosszàban feldarabolt csemegeuborka csíkokat teszek bele. Feltekerem, hústűvel rögzítem, panírozom, kisütöm. A prézlibe szoktam tenni egy kis szezámmagot is.
2014. márc. 23. 11:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Franciasaláta alapot egy kis disztelhagymán megpárolok, fűszerezem sóval borssal, bazsalikommal. felvert tojásokkal leöntöm és egy nagy omlettet sütök belőle.

ezt feldarabolom amikor kihűlt, és kis darabokat teszek egy tenyérnyire kiklopfolt hússzelet egyik felére. ráhajtom a másik felét, és hagyományosan bepanírozom.

Krumplival, tartárral nagyon finom.

ugyanilyen eljárással egy finom lecsót készítek, amit szintén a felvert tojás fog össze omlett szerűen.a többi munka menet ugyanaz, mint a zöldségesnél. rendkívül ízletes, legjobban a krumplipüré megy hozzá.

2014. márc. 23. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!