Piritósra milyen krémet ajánlotok?
Valami kis egyszerűbb kéne, mint pl a padlizsán krém..és ha lehet akkor légyszi receptet is mellékeljetek hozzá.
Előre is köszi
Köszönöm a valaszokat, sztem mindent végig fogom próbálni:P
Ha van még ötlet írjatok nyugodtan,mer tmost rámjött a piritós mánia:)
Tonhalkrém.
Tonhalkonzerv (nem olajos, hanem sós lében), kevés vaj (puhán, hogy ne maradjon darabos), mustár, szójaszósz, kevés citromlé, fokhagyma zúzva, só, bors, kakukkfű, petrezselyemzöld. Mindez jól összedolgozva és lehűtve.
Isteni és egészséges.
Nekem a tahini a kedvenc kenyér kencém:
-megőrlöd a szezámmagot
-kis vízzel és citromlével tovább turmixolod, majd apróra vágott fokhagymát és csipet sót raksz bele. Egy csipet méz is mehet bele még.
mennyei!
Vegyél Sport tejszínes sajtot, vagy ha az már megszűnt, akkor bármilyen natúr krémsajtot.( Mascarpone is jó!)
Azt keverd össze vajjal, petrezselyemmel,ne sajnáld a zöldet, borssal, fokhagymával, kicsit hagyd állni a hütőben és mehet...
--------------------------------------------------------
Zsidó tojás ( lengyel tojás)autentikusan:
Kemény tojás összetörve, libazsír ( kevés!), MUSTÁR, só, bors, lila hagyma, vagy zöldhagyma, vagy póréhagyma vagy fehér balkáni - ezt lehet már kapni piacokon - ( semmiképp se vörös!) és alaposan kikevered.
Ez nagyon gyors, nagyon laktató és iszonyú finom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!