Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Piritósra milyen krémet...

Piritósra milyen krémet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Valami kis egyszerűbb kéne, mint pl a padlizsán krém..és ha lehet akkor légyszi receptet is mellékeljetek hozzá.

Előre is köszi


2008. szept. 7. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én avokádó krémet szoktam csinálni,sajna a padlizsántól ég a gyomrom,pedig imádom. :-/ Na szóval, az avokádó húsát villával összetöröd,sóval,borssal,majonézzel kikevered. Főtt tojást,és hagymát jó apróra felvágod és ezt is belekevered. Annyi szépséghibája van,hogy mivel sok vas van az avokádóban,a teteje hamar beszürkül ha áll 1-2 napot. De ez az ízét nem befolyásolja.
2008. szept. 7. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet
2008. szept. 7. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egy gerezd fokhagymát kensz el rajta és erre tejfölt raksz!
2008. szept. 7. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pirítósra nagyon szeretem a zsidótojást,de sajnos a reseptet nem tudom csak annyit,hogy: májkrém és tojás kell,meg bors,de biztos kell bele más is.
2008. szept. 7. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Májkrém,vaj,só,bors,kemény tojás apróra vágva. Ha gondolod tehetsz bele apróra vágott hagymát is.
2008. szept. 7. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat, sztem mindent végig fogom próbálni:P

Ha van még ötlet írjatok nyugodtan,mer tmost rámjött a piritós mánia:)

2008. szept. 7. 20:31
 7/9 anonim válasza:
100%

Tonhalkrém.

Tonhalkonzerv (nem olajos, hanem sós lében), kevés vaj (puhán, hogy ne maradjon darabos), mustár, szójaszósz, kevés citromlé, fokhagyma zúzva, só, bors, kakukkfű, petrezselyemzöld. Mindez jól összedolgozva és lehűtve.

Isteni és egészséges.

2008. szept. 9. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem a tahini a kedvenc kenyér kencém:


-megőrlöd a szezámmagot

-kis vízzel és citromlével tovább turmixolod, majd apróra vágott fokhagymát és csipet sót raksz bele. Egy csipet méz is mehet bele még.


mennyei!

2008. szept. 10. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim válasza:
100%

Vegyél Sport tejszínes sajtot, vagy ha az már megszűnt, akkor bármilyen natúr krémsajtot.( Mascarpone is jó!)

Azt keverd össze vajjal, petrezselyemmel,ne sajnáld a zöldet, borssal, fokhagymával, kicsit hagyd állni a hütőben és mehet...

--------------------------------------------------------


Zsidó tojás ( lengyel tojás)autentikusan:

Kemény tojás összetörve, libazsír ( kevés!), MUSTÁR, só, bors, lila hagyma, vagy zöldhagyma, vagy póréhagyma vagy fehér balkáni - ezt lehet már kapni piacokon - ( semmiképp se vörös!) és alaposan kikevered.


Ez nagyon gyors, nagyon laktató és iszonyú finom!!!!

2008. szept. 13. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!