Fahéjas muffint szeretnék sütni, de szeretném valamival feldobni, hogy ne csak a tészta legyen. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 08:56
1/8 anonim válasza:
A fahéjashoz nagyon illik az alma. Reszelj bele a tésztába egy kevés almát.
Hm.. ez nagyon finom lesz így!!! Azt hiszem ma délután én is megsütöm!!!
2/8 A kérdező kommentje:
Hu,ez nagyon jó ötlet erre nem is gondoltam!Ezer köszi!!:DD
2011. szept. 8. 08:59
4/8 A kérdező kommentje:
De kedvesek vagytok,gyümölcs eszembe se jutott.Tejszínhab meg ilyenekben gondolkodtam!Köszönöm!!:DDD
2011. szept. 8. 10:00
5/8 Tinker Bell válasza:
Én a fahéjasba ha nem gyümit akkor csokidarabokat rakok!
6/8 anonim válasza:
az aszalt gyümölcsökkel és mézzel, tiszta karácsonyi hangulatot is varázsolhatsz.
7/8 A kérdező kommentje:
Első válaszoló,megsütötted tegn.du.?
Almát reszeltem bele kettőt de lehetett volna 4-et is,és nagyon finom lett!:DD Ja és totál karácsonyi hangulat lett a lakásban!:DD
2011. szept. 9. 08:53
8/8 anonim válasza:
Szia!
A tegnapom nem úgy alakult, sokáig dolgoztam sajnos.
De ma jön a lányom barátnője is hozzánk így muszáj lesz nekik valamivel előrukkolnom, úgyhogy ma csinálom meg.
Örülök hogy ízlett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!