Régebben a tejszí (oké 0,25 ös) mindig jól felverődött, de mostanában elég folyós marad. Mit ajánlotok egyrészt a felverésnél másrészt milyen tejszínt érdemes venni ami jól felverődik?
Figyelt kérdés
Ha egy tejszín nem verődik fel milyen praktikák vannak?2011. nov. 8. 14:29
1/11 A kérdező kommentje:
tejszín
2011. nov. 8. 14:29
2/11 anonim válasza:
Mindig be kell hűteni elötte. Én ha veszek, egyből a hűtőbe megy, még a tartós is.
Sőt, azt mondják sokan a neten, hogy a tálat is, meg a keverőt is be kell tenni a hűtőbe. Ha van helyed, akkor nosza.
Én amúgy hulalat szoktam venni,azzal semmi gond. Bár sokan mondják, hogy mű íze van, de nem vagyunk egyformák.
Üdv!
3/11 anonim válasza:
Tegyél bele habfixálót, az segít. Amúgy én is inkább Hulalát használok, igaz ez növényi alapú, de mindig tökéletesre fel lehet verni, és nem esik össze. Könnyű vele dolgozni.
4/11 anonim válasza:
En ùgy szoktam, hogy a legkisebb fokozaton próbàlom felverni és cukrot majdnem a legvégén teszek bele.Nem marad folyós.
A màsik van amikor (nem jut most eszembe a neve)tejszin helyettesitõ port verek fel tejszinnel. Igy teljes a siker.
5/11 anonim válasza:
Jó hideg legyen és tegyél bele pár csepp citromot.
6/11 anonim válasza:
Utolsó ezt most komolyan mondod, a citromlé nem kapja össze? Szerintem attól meg fog tùrósodni.
7/11 anonim válasza:
Nem, most próbáltam ki nemrégiben, és a felverhetetlen tejszinből szép kemény hab lett.
8/11 anonim válasza:
Én sokféle tejszínt használtam már, de a legjobb a Hulala, főzött és kihűtött krémbe keverve, vagy tortabevonatnak is _pl. oroszkrém - de én ebbe is teszek egy kevés Dr. Oetker zseléfixet. Így tökélete lesz, nem fog később sem összeesni. Szerintem nincs műíze, de ízlések és pofonok.... Az állati eredetű tejszíneket mostanában nem lehet jól felverni, ezért is tértem át a növényi eredetűre. Ez biztonságos, nem okoz meglepetést amikor az utólsó percben díszítek vele pl.
9/11 anonim válasza:
Én mielőtt felverném,beteszem a fagyasztóba, hogy a lehető legjobban lehűljön, ennyi a titok, de tehetsz bele egy tasak habfixáló port is. Én cukrászként a hulalára azt mondom, hogy az minden, csak nem tejszín.:) Az íze még csak nem is hasonlít az igazihoz. Eleve tejszínnek az állati eredetűt nevezzük, a növényi csupán másolat.
10/11 anonim válasza:
A világért sem szeretnék ünneprontónak tűnni, de az most komoly, hogy nektek mindegy, csak szép legyen, és ennek érdekében akár még műdolgokat is használtok? Saját magatokat mérgezitek, az nem számít? (Attól, hogy kapható, még nem egészséges...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!