Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Régebben a tejszí (oké 0,25...

Régebben a tejszí (oké 0,25 ös) mindig jól felverődött, de mostanában elég folyós marad. Mit ajánlotok egyrészt a felverésnél másrészt milyen tejszínt érdemes venni ami jól felverődik?

Figyelt kérdés
Ha egy tejszín nem verődik fel milyen praktikák vannak?

2011. nov. 8. 14:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt azért én nem nagyon hiszem el, h. a cukrászok csak "igazi" tejszínt használnak, pont azért, mert nem áll el sokáig, a növényi eredetű meg igen. Persze tisztelet a kivételnek! De a nagy többség növényit használ, vagy esetleg keveri a kettőt. Egyébeként az előzőnek üzenem, hogy annyi sz...t megeszünk, és megeszel te is, majd pont a tejszínnél nézed, h. növényi-e vagy sem? A valódi finomabb, - oké, de lehet, még az is hogy pont azért az egészségedre is ártalmasabb, mert több benne a kalória, és hát a koleszterinszintedre sem tesz túl jó hatást. Ha így nézüük, akkor már inkább a növényi. Egyébként nem csak a szépség a lényeg, mint irtam:ízlések és pofonok! - Csinálja mindenki úgy és abból, amiből tudja, és szereti.De a növényi szebb és tartósabb akkor is, bármit mondotok!
2011. nov. 9. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!