Rántott karfiolt mihez adjam?
Nen világos, hogy mit akarsz kérdezni, a rántott karfiol önálló étel.
Mellé valami körítést (krumpli, rizibizi) és vagy salátát, vagy valamilyen mártást szokás adni hozzá.
Rántott hal, vagy hagyományos rántott szelet mellé nagyon jó kiegészítő. Valóban sokan szokták főételként is asztalra tenni!
Imádom, csak az a bajom vele, hogy 3x annyi idő alatt lehet elkészíteni, mint amennyi idő alatt elfogy!! :))
ma 09:58-as: nálunk a rántott zöldségek föételnek számítanak, nem vagyunk vegetáriánusok, de nem is eszünk minden nap húsos ételt, csak 1-2-szer hetente.
Viszont amit nem értek, miért tartana tovább elkészíteni, mint pl egy rántott szeletet? Sokan azzal húzzák el az idöt és még az ízét is rrontják, hoyg megfözik elöre a karfiolt (meg egyéb zöldségeket). Ha nyersen panírozod, sokkal gyorsabban megvan, finomabb is és a férfiak is szivesebben eszik, mert belül nem pépszerü, hanem van egy kis "harapása", nem kemény, csak marad valami állaga.
9,58-as vagyok!
1 szem rántott karfiol, (általában) 1-2 falat, 1 szelet rántott hús ennél azért csak több falat = vagyis az, hogy a karfiolt rózsánként panírozni, és 1-2 falatban bekapni...
10,33-as nem értelek, miért is magyaráztad el, hogyan is szoktad csinálni???? Mert én az elkészítés módjáról egyáltalán nem írtam!!!
A 10:33-as vagyok: Azért írtam le, hoyg hogyan készítem, mert a legtöbben nem így csinálják, viszont az elöre megfözött variáció tényleg nem alkalmas föételnek, viszont így igen.
Emellett te írtad elöször, hogy túl sok munka meg enm tudod föételnek elképzelni - és ez legalább annyira nem arra válasz, hogy mihez adja a kérdez, mint az én elkészítési módom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!