Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rántott karfiolt, gombát...

A rántott karfiolt, gombát hűtőbe kell tenni?

Figyelt kérdés
Délben sütöttem, este 10 óra körül jön a férjem, addig betegyem még hűtőbe? Azért gondolkozom rajta mert akkor megpuhul a panír :/
2015. aug. 7. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindenképpen, mert ha kinnhagyod, akkor meg megromlik a panír és megbetegszik a férjed.

Ha nem akarod úgy tállani, hoyg puha a bundája, akkor eves elött röviden süsd át mégegyszer egész röviden.

2015. aug. 7. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
A rántott karfiolt nem feltétlenül muszáj,a gombát én javaslom, mert a magas fehérjetartalmú gomba rettenetesen könnyen romlik ebben a melegben.
2015. aug. 7. 18:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, most betettem mindkettőt. Dél óta nem lett bajuk, ugye? :(
2015. aug. 7. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért, ha rendesen átsütötted délben, azóta még nem lehetett bajuk, de jó, hogy már hűtőbe tetted.
2015. aug. 7. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
En szivesen megettem volna frissen delben es este tizkor elmeseltem volna a ferjednek, hogy milyen finomat csinaltal :)
2015. aug. 7. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:
:P
2015. aug. 7. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagy éppen az övét csak akkor kisütni, percek kérdése!!!
2015. aug. 8. 13:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Megkerdeztem neki hogy lenne jobb, erre azt mondta hogy ne este sussem, mert frissen olyan nyalkas a gomba :D

Mert amugy en is arra gondoltam, hogy este sutom ki neki.

Es errol nyilatkozni nem tudok, mert en nem szeretem a gombat :)

2015. aug. 8. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!