Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hagymás rostélyost hogy...

Hagymás rostélyost hogy készítitek? A hagymát hogy sütitek meg, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Borjúhúst bepácolom mustáros borsos olajjal. A hagymát karikára vágom, lisztben megforgatom, leszitálom és bő forró olajban hirtelen kisütöm.
2010. márc. 9. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:

és így olyan forgácsszerű, ropogós lesz?

hmmm... akkor velem van baj, nekem vagy elég, vagy szottyos lesz

2010. márc. 9. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor volt szottyos, amikor nem forgattam lisztbe. Tettél elég olajat? Én lábasban szoktam sütni, hogy tutui ellepje, és bátran tudjam kevergetni. Így aránylag egyenletesen pirul. Egy-két kisebb darab persze jobban megbarnul, de azzal ne törődj.Lényeg a liszt, a sok, forró olyaj és a kevergetés.
2010. márc. 9. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Tuti és olaj:-) Bocs
2010. márc. 9. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 napig pácolom a husit,utána sütöm.A hagymát pedig szintén lisztezve,de olajsütőben,és hirtelen.Ebből a hagymás olajból veszek ki serpenyőbe,és abban sütöm a húst.Jól szokott sikerülni nagyon.Ja!A pácolt hús egyik oldalát sózom,másikat lisztezem,és a lisztessel kezdem a sütést.A pácban csak bors,és mustár van.
2010. márc. 9. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! én is mustáros, borsos pácban hagyom egy éjszakára a husit. másnap lisztbe mártva 4-4 percig sütöm mindkét felét és tepsibe szedem őket. pici vizet öntök alá, szorosan lefóliázom és a sütőben puhára sütöm.félidőben megnézem, lehet, hogy még kell egy pici víz.

a hagymát karikára szelem,szétszedem és jól beleforgatom lisztbe , bő

forró olajban kisütöm.fontos, hogy figyeljük, nehogy odakapjon.nagyon jó szűrőlapátom van, amivel gyorsan ki tudom szedni papírtörlőre.

üdv.

2010. márc. 9. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Én tésztaszűrőbe szedem ki, szottymentes.
2010. márc. 10. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!