Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől van az hogy valakinek...

Mitől van az hogy valakinek kemény lesz a tésztája?

Figyelt kérdés

Jó a tésztája a pizzás csigának?


0,5 kg liszt,

2,5-3 dl tej

2 tojás sárgája

5 dkg margarin

kevés cukor

3 dkg élesztő



Töltelék: pizzakrém, kb. 15 dkg gépsonka, 10-15 dkg reszelt sajt


Segíts kérlek! :)


2010. márc. 9. 09:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mert ha beleteszem akkor lesz kemény a tésztám ugye...?
2010. márc. 9. 12:19
 12/13 anonim ***** válasza:

lehet kelt tésztát csinálni tojás nélkül is, frissen az is jó, és olcsóbb.

A sok tojásfehérjétől, vagy a sok liszttől kemény.

2010. márc. 9. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Belerakhatod egészben a tojást, az csak a linzer tésztát befolyásolja, a kelt tésztákat nem. Több vizet tegyél hozzá, mert valószínűleg fogósabb a liszted, attól keményedik meg a tészta.
2010. ápr. 19. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!