Mitől van az hogy valakinek kemény lesz a tésztája?
Figyelt kérdés
Jó a tésztája a pizzás csigának?
0,5 kg liszt,
2,5-3 dl tej
2 tojás sárgája
5 dkg margarin
kevés cukor
só
3 dkg élesztő
Töltelék: pizzakrém, kb. 15 dkg gépsonka, 10-15 dkg reszelt sajt
Segíts kérlek! :)
2010. márc. 9. 09:09
11/13 A kérdező kommentje:
Mert ha beleteszem akkor lesz kemény a tésztám ugye...?
2010. márc. 9. 12:19
12/13 anonim válasza:
lehet kelt tésztát csinálni tojás nélkül is, frissen az is jó, és olcsóbb.
A sok tojásfehérjétől, vagy a sok liszttől kemény.
13/13 anonim válasza:
Belerakhatod egészben a tojást, az csak a linzer tésztát befolyásolja, a kelt tésztákat nem. Több vizet tegyél hozzá, mert valószínűleg fogósabb a liszted, attól keményedik meg a tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!