Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sokszor megmarad a kenyér és...

Sokszor megmarad a kenyér és másnaposan már senki nem eszi meg. Mit tehetnék hogy ne kelljen mindig kidobni?

Figyelt kérdés
Kevesebbet nem vehetek mert akkor biztos mindenki vajaskenyeret kívánna.
2010. márc. 7. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Akár még máglyarakást is csinálhatsz belőle. :)
2010. márc. 9. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen kenyeret vesztek, de én úgy vettem észre, hogy a fehér kenyér másnaposan undorító és büdös is, én sem enném meg. Viszont a rozskenyér 2-3 nap múlva is ehető, és a szaga se lesz rossz. Vegyél te is rozsosat vagy magosat. És persze addig ne vegyetek újat, amíg el nem fogy.
2010. márc. 9. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Ismerős helyzet. Frissen finom, másnapra meg EHETETLEN. Ja, és darabjaira hullik... Ha hiszitek, ha nem, vágnék egy szeletet és szétmorzsálódik :)

2010. márc. 9. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!