Sokszor megmarad a kenyér és másnaposan már senki nem eszi meg. Mit tehetnék hogy ne kelljen mindig kidobni?
Figyelt kérdés
Kevesebbet nem vehetek mert akkor biztos mindenki vajaskenyeret kívánna.2010. márc. 7. 15:41
1/13 anonim válasza:
Hát most mit mondjak xD
csinálj belőle bundáskenyeret :)
2/13 anonim válasza:
pirítós,bundáskenyér,fasírt,zsemlemorzsa.
3/13 anonim válasza:
Tárold úgy, hogy ne száradjon meg és ne vegyél addig, míg el nem fogy. A másnapos kenyérnek még semmi baja. Ha mégis megszárad tedd el. Ha legközelebb fasírtot csinálsz jó lesz bele.
5/13 anonim válasza:
A maradékot le is fagyaszthatod.Fogyasztás előtt a sütőben forrósítsd fel,olyan lesz mint a friss!
6/13 anonim válasza:
Legjobb összegyűjteni, és zsemlemorzsának ledarálni. Sokkal jobb lesz vele a rántotthús vagy bármilyen más prézlis étel, mint a boltban vásárolttal! Én is így csinálom, de azért megvárom, hogy jó sok összegyűljön, mert elég unalmas "tevékenység"!
7/13 anonim válasza:
Mi mindig úgy csináljuk a párommal, hogy ha veszünk egy kg kenyeret (vagy többet), 2-3 részre vágjuk, egyet kiteszünk, a többi be a fagyasztóba. Ha kell, mikróban defrost üzemmódban kiolvad 5-10 perc alatt, és majdnem olyan, mint frissen volt.
8/13 anonim válasza:
prézlinek daráld le,ezerszer jobb lesz mint a bolti prézli!!
9/13 anonim válasza:
én megszoktam sütni bundáskenyérnek!
10/13 anonim válasza:
másnaposan kenyeret kidobni?.... jézus
A helyedben 2 hétig semmit se vennék, főznék akkor a család meg gondolná hogy a másnapos kenyér tényleg olyan rossz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!