A boltban kapható ropogós csirkecomb vagy csirkeszárny planír a receptjét nem tudja esetleg valaki?
Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 23:42
4/4 thatos válasza:
A húst felcsíkozod, enyhén sózod, borsozod. Étkezési keményítőt összekeversz valami alkalmas (kész vagy saját gyártmányú) fűszerkeverékkel,ráborítod a hús-csíkokra, összezagyválod, és annyi - kevés! - vizet adsz hozzá, hogy sűrű, iszap jellegű kulimász legyen, de ne túl sok! Jól összeforgatod, hagyod kb. 1 órát állni, utána sütheted. (Ha az arányok jók, nagyon remek, és roppanós.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!