Fél kg csirkeszárny, mi készülhet belőle? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval van fagyasztva fél kg csirkeszárnyam,hűtőben kis füstölt szalonna,felvágott,vaj tb. fűszereim,alap élelmiszereim megvannak. mit tudnék belőle kihozni vacsira ami nem olyan unalmas? folyton sült,ill. pörkölt van.2015. ápr. 23. 09:53
1/10 anonim válasza:
Csirkeszárnyakat levesbe is bele szoktam tenni(borsó,húsleves).Sütésen,főzésen kívül amit felsoroltál mit akarsz még vele csinálni ?
2/10 A kérdező kommentje:
Csirkeraguleves,lehet az lesz. Azért köszönöm,várom azért az ötleteket :)
2015. ápr. 23. 10:15
3/10 anonim válasza:
rántott csirkeszárny még,paprikás csirke,grillezett,jénai tálban sült csirkeszárny krumplival zöldségekkel
5/10 A kérdező kommentje:
utolsó. a halászlé az fasza,de a sült bikafika sem rossz :) a zöld pacsi azért jár,mert értem én a poént ;)
2015. ápr. 23. 10:24
6/10 anonim válasza:
Keress rá a kínai fűszeres csirkeszárnyra, nagyon finom.
7/10 anonim válasza:
Kérdezőnek. Köszönöm! :) Kedves vagy! :)
De már előttem leírták a lényeget. :) Muszáj volt valami hülyeséget írni. :D
8/10 Sexparaszt válasza:
Mézes,fűszeres,sült csirkeszárny :D Nyami...!!
9/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm. Zöldfűszeres tárkonyos csirkeleves lesz. Hétvégén pedig flekkenezés :) Yuppyyy (mindenkinek pacsiztam :)
2015. ápr. 23. 11:12
10/10 anonim válasza:
mi flekkenezéskor csirkeszárnyat is sütünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!