Csirkeszárny vagy csirkemell rántva? Melyiket szereted jobban miért?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 14:44
1/15 anonim válasza:
Csirkemell, jobban vágható és a csirkeszárnyon alig van hús.
2/15 anonim válasza:
Csirkemell, mert azon sok a husi, a szárnyon meg alig van.
3/15 anonim válasza:
Rántva abszolút kedvencem a csirkeszárny, pedig más formában nem nagyon szeretem...
5/15 anonim válasza:
Szárny, mert nem olyan száraz rajta a husi és szeretem lerágcsálni a csontot. Igaz, több kell belőle, hogy jóllakjon az ember, de ha ráérek, elvagyok vele :-D
6/15 anonim válasza:
A mell filét.
Nem szeretek a csontokkal bajlódni...
7/15 anonim válasza:
csirkeszárny, amellet nem nagyon szeretem
8/15 anonim válasza:
A csirkemellet alapból nem nagyon szeretjük, bárminek készítem el, mindig az marad utoljára, a végén én fanyalodok rá. :D
Marad a csirkeszárny, azt is inkább sütve, pörköltben, meg levesben szeretjük, de rántva is hamarabb fogy, mint a mell.
9/15 anonim válasza:
Mindkettő jöhet, szárnyat minden formában szeretem, persze a csirkemell csak akkor, ha besózva 1 napig tejben áll, majd házi zsemlemorzsa és azonnal sütni, hogy szaftos legyen.
10/15 anonim válasza:
A csirkeszárnyat sokkal jobban szeretem.
Nem olyan száraz és ízletesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!