Ha vízben szeretném kifőzni a csirkemellet, hogyan, mennyi ideig, mennyi vízben kell?
Ne haragudjatok, nagyon béna vagyok még ilyen főzős dolgokban :D szóval az a kérdés, hogy hogyan csináljam: előbb fölrakom a vizet forrni (fűszerekkel persze) és akkor rakom bele a csirkét, ha már forr, vagy együtt rakom föl őket? Mennyi ideig kell főzni? Vagy szurkáljam meg és ha puha már jó? Amúgy az a célom vele, hogy megfőzöm ugye, utána szétszedem ilyen kis darabkákra és tortillába tenném majd zöldségekkel.
18/L
Remélem megfogadtad a fenti tanácsokat, és sikerült kis zsiradékon puhára párolnod. Főzni nem kell, csak sütni, ahogy írták. enged az annyi saját levet is, amiben percek alatt puha lesz. persze fedő alatt.
ha puha, utána lehet neki fedő nélkül egy kis színt adni, kissé erősebb lángon, de tényleg azt is csak 1-2 percig, mert kiszárad nagyon.
Koszonom a valaszaitokat!! :)
Vegul sutoben sutottem ki egyben a csirkemelldarabot, soval, borssal, fokhagymaval, egy pici vizet ontottem ala. Finom lett es nem nagyon szaradt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!