A vásárolt csirkemell 17. -én járt le aszerint amit rányomtattak. De ma még nincs baja ugye?
Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy még csak 17.-e vagy 18.-a van. Előre csomagolt spáros2013. okt. 20. 12:44
1/5 anonim válasza:
Nincs annak semmi baja az égadta világon. gyorsan süsd meg valaminek.
2/5 anonim válasza:
Ha nem volt mélyhűtőben, akkor megromolhatott, ha büdös, vagy ragacsos, akkor rizikós.
3/5 anonim válasza:
Szagold meg és fogd meg. Én életemben 1x láttam romlott csirkemellet, eltéveszteni se lehet. Ha nyálkás, ragacsos és/vagy büdös, akkor kuka.
4/5 anonim válasza:
Akik lepontoztak, úgy látszik csak úgy hajigálják ki a csirkemellet.
Mindenkinek vannak ép érzékszervei (elvileg), tehát, ahogy mások is írták, látással, szaglással tapintással mindenki meg tudja állapítani, hogy valami ehető vagy sem.
5/5 anonim válasza:
"Akik lepontoztak, úgy látszik csak úgy hajigálják ki a csirkemellet. "
Vagy csak nem gondolják, hogy egy 3 napja lejárt csirkének nem lesz semmi baja. Persze ha mélyhűtött, akkor tényleg nem, de ha csak sima hűtőben volt, akkor a ragacsosság/büdösség elég esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!