Zacskóban hagyott csirkeszárny, a hűtőben, egy nap alatt, megromolhatott?
Nem romlott az meg, de valóban legközelebb vagy teljesen kibontod és úgy rakod valami tálba-edénybe, amit nyugodtan beboríthatsz alufóliával stb.stb. De minimum egy kicsit meg kell szakítani a zacsit, amiben hazaviszed, hogy levegőt kapjon!
Ha főzés közben nem éreztél "gyomorforgató" büdöset, akkor semmi gond, nyugodtan megehetitek.
" Ha nem volt romlott, amikor megvetted, akkor
nem lehet baja egy nap után. "
Ez nem rossz, ezen logika alapján soha nem romlik meg semmi...
Nagyon köszönöm a válaszaitokat.
Fővés közben nemvolt semmi rossz illata. Pláne nem gyomorforgató:)
Kevés levegőt tudott kapni a hús, csak túl kis nyílás volt a zacsin.
Legközelebb próbálok kevésbé feledékeny lenni. Igazából ki akartam bontani a zacsi száját és visszahajtani, csak elfelejtődött. Gondoltam nem húsozom össze a kezem átöltözés előtt, átöltözés utánra meg elfelejtkeztem róla:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!