Csirkeszárny és comb sütőben hogy?
Figyelt kérdés
Csak simán egyszerüen akarom megsütni, grill füszerporral. le kell takarni alufoliával? Hány fokon és kb meddig kell sütni? forditani kell? mennyi viz+olaj kell alá? érdemes egyben sütni a szárnyat és combot, vagy inkább külön?2012. márc. 20. 21:06
1/5 anonim válasza:
Sütheted egyben is. A tepsit kend ki zsirral, a húsra is tegyél egy kis forró zsiradékot, kb. 1/2 dl. vizet, és takard le fóliával. Tedd a sütőbe, 150-180 fokra állítva azt, és süsd kb. 40 percig a fólia alatt. Utána vedd le a fóliát, és süsd pirosra.
2/5 anonim válasza:
Én is feltehettem volna ezt a kérdést! Pont most sütöm :)
Én zacsiba raktam, de már lassan másfél órája sül 5 comb meg 4 szárny és még most kezd rendesen átsülni... Csak hogy a 40 percet ne vedd készpénznek..
3/5 anonim válasza:
Azért sül sokáig, mert nem pirítottál oda neki rendesen! Esetleg meg kellene nézetni a sütőt! Másfél óra nagyon sok!
4/5 anonim válasza:
220 fokon sütöm, a zacsiban megpuhult, kibontottam, és mire megfordítottam tiszta véres 2 comb.. és még mindig sül..már 250-en
eddig működött a sütőm, nem értem...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. végülis nekem is több lett vmivel mint 1,5 ora. 180 fokon csináltam. aztan utanna még 15 percig kb alufolia nélkül.
2012. márc. 24. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!