Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen gyorsan sül át a...

Milyen gyorsan sül át a csirkeszárny?

Figyelt kérdés
Van egy recept, ami úgy írja, hogy serpenyőben kell sütni erős lángon, amíg piros lesz, majd ráönteni a szószt, és 5 percig párolni. Ennyi elég lehet?
2012. ápr. 16. 22:46
 1/1 anonim ***** válasza:

5 percig párolni = födő alatt főzni.

Ha letelt az 5 perc, villával szúrj bele a vastag húsába csontjáig, ha már véres lé nem folyik belőle a villa nyomán, akkor biztosan kész. Ha igen, akkor még főzd, párold egy kis ideig.

Ez függ a csirkeszárny nagyságától is, függhet a gáz fűtőértékétől is, sok mindentől, ne ragaszkodj mereven a leírásokhoz, a végeredmény legyen a fontos!!! :))))

2012. ápr. 17. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!