Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkeszárny? (többi lent)

Csirkeszárny? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem vagyok városi lány és tudom, hülyesèget kérdezek. Most kezdek főzögetni..

Hogyan kell szészedni a szárnyat rántáshoz?

Melyik részét kell kidobni?

17/L



2013. ápr. 11. 08:22
 1/9 anonim ***** válasza:
A szárny 3 részből áll. a legvégét a "szárnyahegyét" szoktam levágni, ha sütöm vagy rántom. de nem dobom ki, majd valamikor egy levesbe jó lesz.
2013. ápr. 11. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm. szóval azt a vékonyat :)))))
2013. ápr. 11. 08:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam szétszedni, megmosom, jól lesózom, majd a legkisebb részt bedugom a nagy alá és így panírozom, de a legvégét le is lehet vágni, akkor gyorsabban átsül.
2013. ápr. 11. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:

Próbáld ki ezt, ez nem rántva van, szóval egyszerűbb:

[link]

2013. ápr. 11. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Én is egyben hagyom, összedugom, összeakasztom a 3 részt. Gondolj bele, amikor törökülésbe leülsz a földre, akkor a lábaidat ahogyan összeakasztod, szóval valahogy úgy.


Egyedül a legvékonyabb rész tetején azt a picike kis kiálló csücsköt szoktam levágni, ami a legvége és középrész találkozásánál van, felül. Nem tudom miért, azt levágjuk, nem esszük meg, egyébként is csak csupa csont.

2013. ápr. 11. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Össze dugom és csirkemájat tüzök bele igy rántom ki ...
2013. ápr. 11. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.:)

kaptam dicséretet :)

bár combot is rántottam és a csont mellett véres maradt :( nem értem miért, mert egy picit bevágtam sütés előtt..

ja, ès ma farhát sütéssel próbálkoznék. leírnátok tapasztalataitok? :)

2013. ápr. 17. 08:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Farhátat sütőpapírral bélelt tepsiben, sütőben szoktam sütni, a csirkét befűszerezem, sózom, kis vizet öntök alá, majd alufóliával lefedem és kb 1 órát sütöm így, közben egyszer megfordítom, majd alufóliát levéve ropogósra sütöm kb 10 perc alatt.
2013. ápr. 17. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi
2013. ápr. 22. 12:12

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!