Csirkeszárny? (többi lent)
Nem vagyok városi lány és tudom, hülyesèget kérdezek. Most kezdek főzögetni..
Hogyan kell szészedni a szárnyat rántáshoz?
Melyik részét kell kidobni?
17/L
Próbáld ki ezt, ez nem rántva van, szóval egyszerűbb:
Én is egyben hagyom, összedugom, összeakasztom a 3 részt. Gondolj bele, amikor törökülésbe leülsz a földre, akkor a lábaidat ahogyan összeakasztod, szóval valahogy úgy.
Egyedül a legvékonyabb rész tetején azt a picike kis kiálló csücsköt szoktam levágni, ami a legvége és középrész találkozásánál van, felül. Nem tudom miért, azt levágjuk, nem esszük meg, egyébként is csak csupa csont.
köszönöm a válaszokat.:)
kaptam dicséretet :)
bár combot is rántottam és a csont mellett véres maradt :( nem értem miért, mert egy picit bevágtam sütés előtt..
ja, ès ma farhát sütéssel próbálkoznék. leírnátok tapasztalataitok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!