Párizsi bundás csirkecomb fűszerezése?
Figyelt kérdés
Eredetileg rántott csirke combot akartam ma készíteni, de elfelejtettem zsemlemorzsát venni. Így párizsi bundás comb lesz. Mivel fűszerezzem meg a combokat, hogy finom legyen?2015. máj. 31. 12:46
1/1 anonim válasza:
Bors, kis majoranna, őröltkömény só, ezeket összekevered és ezzel kened meg a csirkecombot. szúrj be a bőr alatt legalább 3 helyen, oda dughatsz egy szeletke fokhagymát is, és a csontig szúrás segít abban, hogy csontig átsüljön a bundázott hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!