Sürgős! Elektromos sütőben miért ég oda minden? Akár csirkecomb, akár tarja, odaég.2 órát sütöm FÓLIA ALATT, van alatta zsír és víz is, mégis odaég. De muszáj eddig sütni, mert különben nem puhul meg. Valaki segítsen!
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 17:07
1/6 anonim válasza:
Légkeveréses? Alsó- vagy felső sütésű? Nem állítottad véletlenül grillre? (bocs, nem akarlak hül.yének nézni, de előfordult már ilyen)
2/6 anonim válasza:
Hány fokon?
Csirkecomb 180-190 fok fólia nélkül 50 perc.
3/6 DarkLantern válasza:
Túl magas sütési hőmérséklet, vagy helytelen sütési beállítás. Ha először fóliával lefedve 120-130 fokon alsó felső sütésen megy vízzel meg zsírral aztán fólia nélkül magasabb hőfokon rápirítasz omlós lesz a hús.
4/6 anonim válasza:
Nekem holegkeveressel 180 fokon ugyanígy fólia alatt megsül 1 óra alatt simán. Alsó -felső sütés.
5/6 anonim válasza:
Annyira volt sürgős a dolog, hogy kérdező azóta se járt itt :) Remélem, nem égett le a konyha :)
6/6 bumbi02 válasza:
2 óra? Az egész csirke gyorsabban sül meg mint két óra, ne viccelj hogy a csirkecombnak két óra kell a sütőben. 180 fokon MAXIMUM 40-50 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!