Finom lehet a barbecue-s csirkecomb?
Találtam egy barbecue-s csirkeszárny receptet, de arra gondoltam hogy csirkecombból csinálnám inkább, mert az talán valamivel olcsóbb mint a szárny.
Szerintetek combból is finom lehet?
arra gondoltam, hogy ketcupot összekeverek barbecue fűszerkeverékkel, úy is jó lehet?
a szósz kicsit drága és elég rosszul állok anyagilag viszont a barátomnak szeretnék egy finom békítő ebédet főzni.
Ha a pénz számít, mindenképpen a #6-os válaszoló receptjeit ajánlom!
Lehet kapni füst ízű kockát is, (mint a leveskocka) kis vízben feloldva, szintén kiválóan alkalmazható!
Finom, és sokkal gazdaságosabb, mint a szárnya. Persze ízlés kérdése.
Ha nagyok a combok pl egybecombok, jobb kettévágni, és mindegyik darabot pár helyen csontig beszúrni egy hegyes, éles késsel. Így biztosan átsül a csontig is a vastagabb hús, de legalább van mit megenni a csontról :)
Tényleg érdekes, hogy a comb olcsóbb, mint a szárny, de sokan nagyon szeretik a szárnyát is.
A szószt, ugyanúgy használt a combnál, mint a szárnynál tennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!