Káposztás tésztát készítettem, maradt egy fél káposztám még, mit készíthetnék belőle? Valami szintén édeskés ételt, tehát nem ilyen nehéz káposztás húsosra gondolok
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 11:59
1/7 anonim válasza:
Ha van, vagy veszel hozzá sárgarépát, nagyon finom majonézes saláta lehet belőle.
nagyon vékonyra gyalulod mindkettőt is finoman besózod. elkészíted a majonézt, és a kicsavart káposzta-sárgarépa egyveleget belekevered. fehérborssal ízesítheted még, majd egy marék durvára vágott dióval szórd meg.
Húsok, szendvicsek mellé nagyon finom saláta/köret.
2/7 anonim válasza:
Kaposztas retes, kaposztaval toltott gomboc (kacsasult melle csodalatos), paroltkaposzta, kaposztas langos, kaposztaleves
4/7 anonim válasza:
káposztaleves, vagy amit #1 mond.
5/7 anonim válasza:
Coleslaw, amerikai káposztasaláta, én ezt készítettem a káposztás tészta maradék káposztájából a héten. :) Magába, de vacsorára szendvics mellé, köretnek is jó.
6/7 anonim válasza:
Könnyű elkészíteni, nem hízlal és baromi finom :)
7/7 anonim válasza:
Párolt káposzta sültek mellé. De ugyanígy elkészítve palacsinta-tölteléknek is jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!